Varaa pelivuoro

Padelpallo toimii itsepalveluperiaatteella ja luottamuksella, jotta pelaaminen voidaan pitää edullisena. Vuorot varataan Playtomic järjestelmästä älypuhelimella tai tietokoneella. Maksun jälkeen saat ovikoodin ja ohjeet.

Ohjeita

  1. Siirry Playtomic järjestelmään yllä olevasta painikkeesta.
  2. Etsi haluamasi aika. Vihje: Pelivuorojen hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan.
  3. Maksa vuoro ja vuokravälineet varauksen yhteydessä. Kentältä voit ostaa MobilePay sovelluksella palloja, jotka jäävät käyttöösi.
  4. Voit jatkaa pelaamista vuorosi päätyttyä mikäli kentälle ei ole tulossa ketään. Maksa ylimenevä peliaika MobilePay hinnaston mukaan.
Palloja on heti myynnissä 6 €/tuubi
Playtomic logo, Padel Raahe.

Smartum / Edenred / Eazybreak / ePassi -mobiilisovellukset:

Smartum ja ePassi maksut onnistuvat suoraan Playtomicissa varauksen yhteydessä. Voit myös ladata viestin kautta isompia eriä kerralla pelisaldoksi käyttöösi.

Edenred ja Eazybreak ohjeet:

Etsi sopiva vapaa vuoro Playtomic -järjestelmästä ja laita siitä WhatsApp viesti. Muista rekisteröityä ensin käyttäjäksi ja tee ”koevaraus” ilman maksua! Varaamme sitten vuoron sinulle tai vaihtoehtoisesti lisäämme sinulle pelisaldoa omia varauksiasi varten!

Luo Mobiilimaksu Eazybreak tai Edenred -sovelluksen kautta. Palveluntarjoajaksi _________. Maksettava summa löytyy Playtomicista kun kokeilet varata vuoroa. Voit ladata myös pelisaldoksesi meille liikuntaetua niin paljon kuin haluat!

Lähetä kuitti maksusta WhatsAppilla numeroon _________. Lähetä viesti hyvissä ajoin ennen varauksen alkua, jotta kerkeämme nähdä viestisi. Mieluiten jo vuoroa edeltävänä päivänä.

(Vain Mobiilimaksu käy meillä. Emme vastaanota liikuntaseteleitä.)

Varaa vakiovuoro

Tietoa hinnoittelusta

PadelPallo Raahe on yksi Suomen hienoimmista Padel-Klubeista. Rakennukselle asetettiin korkeat vaatimukset sijaintinsa vuoksi, siksi hinnoittelua ei voi verrata Suomen halvimpiin Padel-kenttiin. Silti pyrimme hinnoittelemaan Pelaamisen kohtuuhintaiseksi.

Tietoa vakiovuoroista

  • Vakiovuorolla Sinulle on aina varattuna vapaa pelikenttä tiimiäsi varten, kehittyminen pelissä on tällöin taattua.
  • Varaamalla vuoden vakiovuorot, pelaaminen on hieman edullisempaa. Mikäli osa pelaajista ei pääse, voi tilalle tulla aina joku hyvä ystävä.
  • Vakiovuorot ovat aina vähintään 1,5h vuoroja.

Arkisin ennen kello 16.00

alkaen 00.00

24€/h

Ilman määräaikaisuutta:

28€/h

Arkisin klo 16.00 jälkeen

+ viikonloppu la-su

32€/h

Ilman määräaikaisuutta:

36€/h

Tiedustele vakiovuoroja:

7 + 4 =

Padelpallo

Kummatinkatu 2
92150 RAAHE

info@padelpallo.fi

050 556 7379

Padelpallo logo, Padel Raahe.