Varaa pelivuoro

Padelpallo toimii itsepalveluperiaatteella ja luottamuksella, jotta pelaaminen voidaan pitää edullisena. Vuorot varataan Playtomic järjestelmästä älypuhelimella tai tietokoneella. Maksun jälkeen saat ovikoodin ja ohjeet. Hallilta saa myös vuokramailat kätevästi MobilePaylla.

Ohjeita

 

 1. Siirry Playtomic järjestelmään YLLÄ olevasta painikkeesta
 2. TAI ÄLYPUHELIMELLA PLAYTOMIC sovelluksen kautta, (Sinun pitää ladata sitä ennen PLAY kaupasta Playtomic sovellus ja kirjautua sinne käyttäjäksi).
 3. Etsi haluamasi peliaika. Vihje: Pelivuorojen hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan. 
 4. Maksa pelivuoro varauksen yhteydessä. Kentältä voit ostaa MobilePay sovelluksella palloja, jotka jäävät käyttöösi. Vuokramailat ovat lomatarjouksena käytössä veloituksetta heinäkuun loppuun saakka, ne löytyvät klubin seinältä, kentän numero 2 kohdalta. Käytetyt pallot saat veloituksetta peliisi.
 5. Valot syttyvät kentälle 5 min ennen peliaikaasi ja sammuvat muutama minuutti vuorosi jälkeen.
 6. Sähköpostiisi tulee varausvahvistus pelivuorostasi heti varattuasi pelivuoron, jossa on kentän numero. Kahta tuntia ennen vuoroasi saat sisäänpääsykoodin etu-oveen. Koodi löytyy myös Playtomic sovelluksesta omien tietojen alta varauksista. 

Vuokramailat:

(vuokra/pelikerta)

 • Normaali vuokra 4€/kerta
 • Opiskelijat ja alle 20v. 2€/kerta
 • Lapset alle 10v. 0€/kerta

Maksu MobilePay 28334

Smartum / Edenred / ePassi -mobiilisovellukset:

Smartum, ePassi, Edenred maksut onnistuvat alla olevan ohjeen mukaan Playtomicissa varauksen yhteydessä. Voit myös ladata ohjeen kautta isompia summia kerralla pelisaldoksi käyttöösi.

Ohje:

(Koska Playtomic ei toimi vielä näissä sovelluksissa suoraan maksuvälineenä, toimi seuraavasti).

1. Hae Padelpallo.fi sovelluksien palvelun tuottajista omasta Smartum/Edenred/ePassi sovelluksestasi.

2. Lataa haluamasi summa sovellukseen ja hyväksy maksu.

3. Ota kuvakaappaus maksusuoritteesta ja lähetä se Padelpallon WhatsApp numeroon p.050-5567379, laita kuvan viestikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. 

4. Lisäämme lataamasi summan henkilökohtaiseen Playtomicin klubilompakkoosi. Kuittaamme sinulle viestillä kun siirto näkyy Playtomic klubilompakkossasi.

5. Varatessasi seuraavaa pelivuoroa valitse maksuvälineeksi oma Playtomic klubilompakkosi ja käytä summaa maksuvälineenä pelivuorosi maksuun.

 

 

Varaa vakiovuoro

Tietoa hinnoittelusta

PadelPallo Raahe on yksi Suomen hienoimmista Padel-Klubeista. Rakennukselle asetettiin korkeat vaatimukset sijaintinsa vuoksi, siksi hinnoittelua ei voi verrata Suomen halvimpiin Padel-kenttiin. Silti pyrimme hinnoittelemaan Pelaamisen kohtuuhintaiseksi.

Tietoa vakiovuoroista

 • Vakiovuorolla Sinulle on aina varattuna vapaa pelikenttä tiimiäsi varten, kehittyminen pelissä on tällöin taattua.
 • Varaamalla vuoden vakiovuorot, pelaaminen on hieman edullisempaa. Mikäli osa pelaajista ei pääse, voi tilalle tulla aina joku hyvä ystävä.
 • Vakiovuorot ovat aina vähintään 1,5h vuoroja.

Arkisin ennen kello 16.00

alkaen 00.00

24€/h

Ilman määräaikaisuutta:

28€/h

Arkisin klo 16.00 jälkeen

+ viikonloppu la-su

32€/h

Ilman määräaikaisuutta:

36€/h

Tiedustele vakiovuoroja:

11 + 13 =

Padelpallo

Kummatinkatu 2
92150 RAAHE

info@padelpallo.fi

050 556 7379

Padelpallo logo, Padel Raahe.